Orimattilaan värisuora judon SM-kilpailuista

7.5.2022

Orimattilan Judoseura neljä urheilijaa nappasivat kolme mitalia judon Suomenmestaruuskilpailusta Lempäälän Ideaparkissa. Orimattilan Judoseura oli upeasti neljänneksi paras seura tuoden Orimattilaan kolme mitalia, yhden jokaista väriä.

Laura Hanhelalle aikuisten judon Suomenmestaruus

Vasta U18-ikäisissä otteleva Laura Hanhela nappasi judon Suomenmestaruuden aikuisten +78 kg sarjassa. Kaksi viikkoa sitten Hanhela nappasi historialliset kolme Pohjoismaidenmestaruutta kaikissa eri ikäluokissa ja nyt jatkoa sai aikuisten sarjan Suomenmestaruus.

Isla Erkkilä upeasti hopealle

Isla Erkkilä otteli itsensä naisten -70 kg sarjan poolissa hopealle. Erkkilä ottelee myös hänkin alle 18-vuotiaiden ikäluokassa ja kahden viikon takainen Pohjoismaidenmestari ja tupla mitalisti saa nyt raivata palkintokaappiin tilaa aikuisten sarjan hopeamitalille.

Enna Nieminen pronssille

Orimattilan judoseuran kolman U18-ikäinen nainen, joka myöskin kahden viikon takainen tulpamitalisti Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista otteli nyt judon aikuisten -78 kg sarjassa. Upeasti viiden naisen poolissa Niemiselle pronssia ja ensimmäinen aikuisten SM-mitali kaulaan.

Joonas Ahonen voiton päähän pronssista

Orimattilan Judosreuran ainoa mies edustaja SM-kilöpailuissa oli Joonas Ahonen. Ahonen jäi harmittavasti voiton päähän semifinaali paikasta ja pronssisesta mitalista.

Valmentajina Orimattilan Judoseuralla olivat Alain Calderin ja Stefan Rönkkö. Huomenna SM-kilpailut jatkuvat joukkuekilpailulla.