Saeid Mollaei SJR23 päävalmentajaksi

18.11.2022

Saeid Mollaei SJR23 päävalmentajaksi

Yksi maailman parhaista judokoista Azerbaijan Saeid Mollaei (WR 3.) saapuu Orimattilan Judoseuran huippujudoleirille SJR23 päävalmentajaksi. SJR23 judoleiri järjestetään 10.-14.7.2023.

Saeid Mollaei on maailmanmestari, sekä olympia hopeamitalisti Tokiosta. Hänellä on useita kymmeniä mitaleita GS ja GP-kilpailuista ja on useasti ollut WR 1. Saeid tähtää Pariisin 2024 olympialaisiin ja sitä ennen hän käy useat huippukilpailut mm. maailmanmestaruuskilpailut kerätäkseen tarvittavat pisteet Pariisiin. Aikoinaan Irania edustanut huippu-urheilija lähettää suomalaisille terveisiä "tavataan ensi kesänä SJR23 leirillä - TERVETULOA

Orimattilan Judoseuran puheenjohtaja Tero Rönkkö kertoo, että seura jatkaa tuttua tyyliään kutsumalla aktiiviurallaan olevia huippujudokoita suhteillaan Suomeen. "tällä saamme huippuosaamista Suomeen ja tietysti pikkujunioreille idoleita, ettei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Ei huiput tule Suomeen kuin rahalla tai suhteilla ja tässäkin tapauksessa Orimattilan vanhat suhteet luo uusia mahdollisuuksia" - Rönkkö korostaa. Leirillä saattaa näkyä mahdollisesti muitakin maailman huippujudokoita, mutta tästä myöhemmin lisää.

Ilmoittautuminen avataan alkuvuodesta ja paikkoja leirille tulee olemaan rajoitetusti.