Sami Chouchi SJR22 päävalmentajaksi

3.5.2022

Orimattilan Judoseuran perinteinen judon kesäleiri SJR22 järjestetään jälleen kahden koronan riivaaman vuoden jälkeen. Leiri kokee täydellisen muutoksen, niin paikkana kuin valmentaja kattauksella. Leirin päävalmentajaksi on lupautunut viime viikonloppuna Euroopanmestaruus pronssia otelleen Sami Chouchi BEL. Chouchin palkintokaapista löytyy suuri määrä muitakin arvomitaleita ja huippusijoituksia maailman kovimmista judoturnauksista.

Viime viikonlopun EM-kisoissa Sagi Muki pyysi Sami Chouchia Summer Judo Rocksin päävalmentajaksi

Leirillä pidetään myös Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa järjestetyssä Nordic Meetingissa sovittu Skandinaavian judo yhteistyön lisääminen ja uuden judovalmentajasukupolven nosto valokehään nimellä ”New generation judo coaches” – meeting.

Paikkana kesäleiri kokee siinäkin uudistuksen. Orimattilan Judoseura on tehnyt Kärkölän kunnan kanssa vuokrasopimuksen Kärkölän koulun ja urheiluhallin käytöstä kesäleirin ajaksi. Orimattilan kaupunki ei pystynyt enää tarjoamaan tarpeeksi tilaa suurelle leirille, joten paikkaa oli haettava muualta ja se löytyi viereisestä kunnasta. Kärkölässä on kaikki palvelut aivan vieressä ja leiripaikka sijaitsee 100 m Järvelän juna-asemasta minne tulee juna, niin Lahdesta kuin Riihimäeltä.

Leirille on jo ilmoittautunut n. 80 ulkomaalaista judokaa, niin Israelista, Tanskasta, Ruotsista kuin Skotlannistakin. Leiri on myyty jo 15 vuotena loppuun, joten eiköhän tehdä se tänäkin vuonna.