Orimattilan Judoseuran vuoden 2021 palkitut

9.1.2022Orimattilan Judoseuran 45- kauden päätösjuhlaa ei pystytty viettämään kauden lopuksi ollenkaan koronatilanteesta johtuen. Tämän vuoksi palkinnot jaettiin vuoden 2022 aluksi.

Eri judokursseja lapsille ja nuorille järjestettiin  vuoden aikana koronatilanteen mukaan lähes katkoksetta, niin naperojudoa 3-4-vuotiaille, muksujudoa 5-6-vuotiaille, lasten alkeiskurssi yli 7-vuotiaille, jatkokurssi 8- 13-vuotiaille, ylempien vöiden kurssi erikseen pienille ja isoille, kaksi eri kilparyhmää. Aikuisten judokurssi ja kuntojudo olivat pysähdyksissä lähes koko vuoden.

Vaikka korona vaivasi ja välillä harjoituksia ja tapahtumia peruttiin, niin parhaimmillaan tatamilla kävi noin 250 eri-ikäistä judokaa ja muuta liikkujaa. Tapahtumia pystyttiin järjestämään vain 2021 syksyllä Samurai Cup 3 SM-osakilpailun ja kaikkien aikojen menestyneimmän Itämeren mestaruuskilpailun, mihin osallistui 500 urheilijaa, joista 350 ulkomaalaista, sekä lisäksi heidän valmentajansa ja huoltajat. Kilpailuun osallistui myös ennätysmäärä eri maita, 13.

Nyt vuoden 2022 alussa päästiin palkitsemaan vuoden menestyjät, onnistujat, sekä innostujat. Vuoden judokaksi valittiin Daniel Orphanou seuran parhaasta menestyksestä, hänen ollessa oman ikäluokan U18 Suomenmestari ja U21 SM-hopealla, sekä Itämeren mestaruuskilpailuissa U18 ja U21 mestari.

Alla Orimattilan Judoseuran vuoden 2021 palkitut:

Naperojudokurssi: Kaikki
Muksujudokurssi: Kaikki
Alkeiskurssi: Sisu Rainio Ja Milo Hänninen
Alkeiskurssi: Emilie Minkkinen Ja Linnea Minkkinen
Jatkokurssi Keltaiset Vyöt: Mira Pylsy Ja Isla Lonka
Jatkokurssi Oranssit Vyöt: Luka Järvinen Ja Aku Laukkanen
Kisaryhmä: Enna Nieminen
Vuoden Judoka Daniel Orphanou
Menestynein Urheilija: Isla Erkkilä (eniten kilpailuranking pisteitä yhteensä)
Vuoden Toimihenkilöt Virpi Ja Tomi Oravainen
Vuoden Ohjaaja Vilja Malminen