Akseli Halttu palaa seuran valmennusrinkiin

10.10.2022

Orimattilan Judoseuran pitkäaikainen valmentaja Akseli Halttu palaa seuran valmennusrinkiin. 

Kahden vuoden tauon jälkeen Akseli palaa valmentamaan seuran kilparyhmää yhdessä seuran nykyisen valmentajan Alain Calderinin kanssa. Akseli ja Alain alkavat suunnittelemaan yhdessä urheilijoiden ohjelmaa ja tulevaisuutta.  Kilpailijoille hiotaan tarkka ohjelma ja jokainen urheilija tulee saamaan itselleen parasta mahdollista valmennusta, niin fysiikan, kuin judonkin kannalta.

"Aluksi tutustun uusiin urheilijoihin ja tarkkailen mitä heille voisin antaa, niin fysiikkaan kuin tekniikkaan liittyen. Käydään Alainin ja jokaisen urheilijan kanssa vahvuudet ja heikkoudet läpi ja keskitytään parantamaan joka osa-aluetta" - Halttu painottaa. 

"Nyt meillä on todella vahva valmennustiimi ja seuralta tulee täysi tuki tämän ryhmän kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen" - painottaa seuran puheenjohtaja Tero Rönkkö.

Suurin osa kilparyhmästä opiskelee toisella paikkakunnalla ja harjoittelee liiton edustusryhmässä Helsingin Urheassa, mutta joka viikkoiset oman treenit pidetään omalla salilla Orimattilassa.

Halttu valmensi viimeksi orimattilalaisia mm. Rönkön ja Ahosen veljeksiä, sekä Lotta Vahetta, Emilia Heinosta, jotka täyttivät seuran palkintokaapin kattoa myöden.