Enna Nieminen tupla pronssille Samurai Cupissa

21.1.2024

Orimattilan Judoseuran isommat juniorit ottelivat Tampereella vuoden ensimmäisessä Samurai Cup SM-osakilpailussa

Alle 15-vuotiaiden sarjoissa ottelivat Mira Pylsy sarjassa -44 kg ja Eleonora Tuovinen +63 kg sarjassa. Pylsy otteli itsensä hienosti omasta poolista mitaliotteluihin ja semifinaalissa kärsitty tappio toi Pylsylle upeasti uran ensimmäisen SM-osakilpailumitalin väriltää pronssinen. Eleonora Tuovinen otteli hienosti ja ensimmäinen kovan tason SM-osakilpilu kolmen tytön poolissa toi Tuoviselle pronssisen mitalin.

Jimi Lepistö otteli alle 18-vuotiaiden sarjassa -60 kg. Lepistö ottili itselleen yhden voiton ja sillä sijoitus 7.s

Enna Nieminen otteli itsensä tupla pronssille. Nieminen otteli omassa ikäluokassaan alle 21-vuotiaissa ja naisten -70 kg sarjoissa.

Alle 21-vuotiaiden sarjassa Nieminen otteli upeasti tiukkoja otteluita ja hopea mitalikin jäi vain yhden varoituksen päähän. Tasaisen sarjan lähes kaikki ottelut venyivät jatkoajalle tai päättyivät ajan käydessä loppuun. Hienojen otteluiden jälkeen Niemiselle pronssia.

Naisten sarjassa Nieminen jatkoi hienoja otteitaan ja voitti oman poolinsa ja eteni mitaliotteluihin. Mitaliotteluissa hän taisteli itsensä pronssille ja edellä vain kaksi naisten maajoukkueurheilijaa, jotka ottelevat normaalisti alemmissa painoluokissa, mutta pärjäsivät myös kotimaiden painavammassa sarjassa.

PIENEMMÄT JUNIORIT KIRVES SHIAISSA

Seuran pienemmät juniorit ottelivat Tampereella uudessa Kirves Shiaissa.

Alle 11-vuotiaiden sarjoissa Orimattilasta ottelivat Kaisla Marjalahti ja Linnea Minkkinen -32 kg sarjassa, sekä Sisu Rainio -30 kg sarjassa.

Marjalahti otteli itsensä hienosti kahdella voitolla pronssille ja Minkkiselle ei tällä kertaa voittoja tililleen tullut. Rainio otteli itsensä upeasti finaaliin kolmella voitolla, mutta tällä kertaa Keravan Bodonoksen Matias Uotila oli vahvempi. Rainiolle hopeaa.

Alle 13-vuotiaissa ottelivat Marco Pylsy -34 kg ja Luca Järvinen -38 kg sarjoissa. Luca Järvinen ottli itsensä kahdella voitolla itsensä aina semifinaaliin asti ja siellä kärsitty tappio tiesi upeasti pronssia kaulaan. Marco Pylsy otteli kymmenen urheilijan tuplapoolissa itsensä 7.ksi ja jäi mitalista harmillisesti vain yhden pisteen.

Valmentajina kilpailussa Orimattilasta Laura Hakso, Vesa Minkkinen ja Teppo Rainio.