Isla Erkkilä siirtyy vahvistamaan Orimattilan Judoseuraa

6.12.2020

Isla Erkkilä Orimattilan Judoseuraan

Porin Judoseura Fudoshinia edustanut ja alle 15-vuotiaiden -63 kg sarjaa suvereenisti hallinnut Isla Erkkilä siirtyy vuoden vaihteessa edustamaan Orimattilan Judoseuraa. Erkkilä on käynyt harjoittelemassa Orimattilassa jo pidemmän aikaa ja saanut seuran valmentajalta hyvää oppia omaan tekemiseensä ja seuran naisjoukkueelta hyvää sparrausta omaan harjoitteluun. 

Ensi vuonna alle 18-vuotiaiden ikäluokkaan siirtyvä Erkkilä on kova vahvistus jo nyt Orimattilan todella kovaan naisten joukkueeseen ja pelkästään -63 kg nuorten sarjan edustajia on seurassa nyt neljä. Aikasemmin syksyllä seuraan siirtynyt Ronja Miekkalehto ja Emilia Heinonen ottelevat tässä painoluokassa alle 21-vuotiaissa, sekä nyt seuraan siirtyvä Isla Erkkilä ja Enna Nieminen ottelevat alle 18-vuotiaissa samassa painoluokassa.

"Taistelu edustuspaikosta tulee olemaan kovaa ja nyt kun seurassa on samassa painoluokassa neljä tyttö', se vaan vahvistaa ryhmää ja jokainen saa toisiltaan hyvää sparrausta treeneissä." - kertoo seuran päävalmentaja Alain Calderin.

Sympaattinen Isla on todella tervetullut vahvistamaan Orimattilan judoa ja seuraa, tokaisee tyytyväinen seuran puheenjohtaja Tero Rönkkö. Hienoa, että olemme haluttu seura nuorten huippu-urheilijoiden keskuudessa, se kertoo paljon siitä mitä olemme saaneet aikaan ja tehneet Suomen judokartalla.