Laura Hakso 7.s Latvian Eurooppa Cupissa

28.10.2023

Orimattilan Judoseuran Laura HAKSO osallistui alle 18-vuotiaiden Suomen maajoukkueessa Latvian Eurooppa Cupiin.

Hakso otteli sarjassa -57 kg, jossa ottelijoita oli 16 judokaa. Ensimmäiseen otteluun Hakso sai vastaansa Liettuan Rugile MAROZAITEN, joka otteli tässä samaisessa kilpailussa viime vuonna hopealle. Liettualainen ei kestänyt kuin 27 sekuntia Hakson kyydissä, kun joutui selätetyksi ipponin arvoisesti.

Seuraavana poolifinaalissa Puolan Elilia BIELAWSKA, joka voitti viime Riikan Eurooppa Cup kilpailun ja oli alle 18-vuotiaiden EM-5, sekä häneltä löytyy useita Eurooppa Cup-mitaleita palkintokaapista. Todella tiukan poolifinaalin jälkeen Laura tiukan häviön jälkeen keräilyihin.

Keräilyääs kohti pronssimitalia ensimmäisenä tuli vastaan Ruotsin Leila AVDIC, jonka Hakso selvitti kevyesti ipponin arvoisella suorituksella. Seuraavana tuli vastaan Tanskan Ingrid KOMODOWSKI ja tämän ottelun voittaja eteni pronssiotteluun. Komodowski hallitsi tiukkaa ottelua ja eteni pronssi otteluun ja Hakso upeasti 7.s