Mitalikaappi täyteen Mikkelistä

12.1.2020

Orimattilan Judoseuran juniorit kävivät vierailemassa Mikkeli Shiaissa ja putsasi koko palkintopöydän. Kuusi urheilijaa nappasi kilpailumatkalta kotiin tuomiseksi kuusi mitalia.

Alle 11-vuotiaissa Topi Silen -30 kg voitti koko sarjan ja kultaa. ALle 13-vuotiaissa Jimi Lepistö hoiti itselleen sarjassa -38 kg upeasti hopeisen mitalin.

Alle 15-vuotiaissa tuli Lepistön perheelle tupla kakkukahvin, kun Jimin sisko Hanne Lepistö eteni sarjassa -44 kg aina finaaliin asti ja sieltä kotiin toinen hopeaa.

Alle 18-vuotiaissa sarjassa -63 kg Emilia Heinonen otti kultaa totuttuun tapaan ja osallistui vielä naisten -70 kg sarjaa, jossa kaulaan laitettiin hopeinen mitali. Samassa alle 18-vuotiaiden -63 kg sarjassa Enna Nieminen oli 4.s