Orimattilaan menestystä Viron Tartosta

20.11.2022

Orimattilan Judoseuran kilparyhmä otteli viikonloppuna Viron Tartossa Kaimu Keerak judokilpailussa, kilpailu oli samalla Tartu Open judokilpailu. Orimattilasta kilpailuun osallistui 5 junioriurheilijaa.

Alle 14-vuotiaiden sarjoissa otteli Topi Silen -46 kg sarjassa ja Jimi Lepistö -60 kg sarjassa. Silen otteli kolme ippon voittoa ja kärsi tappion finaalissa ottaen Orimattilaan hopeaa. Lepistö otteli 16 ottelijan sarjassa ja kahdella voitolla hän sijoittui 7:ksi.

Lepistö ja Silen osallistuivat myös alle 16-vuotiaiden sarjoihin ja siellä Silen paikkasi edellisen sarjan finaali tappiota voittamalla ylemmässä ikäluokassa kultaa kolmella otteluvoitolla. Lepistö kärsi tässä ylemmässä ikäluokassa tappion, eikä päässyt jatkoon.

Alle 18-vuotiaiden sarjoissa oteltiin Kaimu Keerakin yhteydessä myös Tartto Open. Orimattilan kilparyhmästä ottelemassa olivat Laura Hakso ja Hanne Lepistö -57 kg, sekä Enna Nieminen +70 kg.

Hakso ja Lepistö ottelivat itsensä pronssiotteluun, johon seurakaverit joutuivat vastakkain. Hakso oli tällä kertaa vahvempi ja toi pronssin Orimattilaan.

Enna Nieminen aloitti vakuuttavasti ottelunsa ja otteli itsensä neljän tytön poolissa hopealle.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠