Orimattilan Judoseura osti judosalin itselleen

24.4.2020

Orimattilan Judoseura osti vuokraamansa judosalin tilat itselleen entiseltä vuokranantajalta Hannu Korkeamäeltä. Judoseura ehti olla kyseisissä tiloissa vuokralla reilu10 vuotta ja sinä aikana seura remontoi tilat judotoimintaan sopivaksi yli 30.000 eurolla.

Judosalin tilat sisältävät kaksi harjoitussalia, toimiston, kuntosalin, sosiaali- ja odotustilat.

"Hannu oli loistava vuokraisäntänä ja hänen kanssaan oli helppo toimia, niin vuokranmaksun kuin remonttienkin yhteydessä ja oli selvä jatkumo, kun hän halusi tarjota tilat seuralle edulliseen neliöhintaan, niin tottakai me tartuttiin siihen" seuran puheenjohtaja Tero Rönkkö kertoo.

Yhteistyö Korkeamäen kanssa jatkuu niin isännöinti asioissa kuin taloyhtiön hallitus asioissa.

Seura rahoitti judosalin oston Eteläisen Päijät-Hämeen Leader toimintaryhmän (ETPÄHÄ ry) myöntämällä tuella, sekä Orimattilan kaupungilta saamalta tilapäislainalla.

"Tällä tavalla saimme seuran menoja karsittua, kun maksamme tiloista jatkossa vain yhtiövastikkeen. Se helpottaa huomattavasti tämänhetkistä korona-tilannettä kun toiminta on lähes kokonaan seis", kertoo seuran sihteeri Virpi Oravainen.

Nyt kaupungin olisi hyvä herätä tukemaan seuroja korona kriisin takia, koska toiminta on lähes kokonaan seis ja tulot on tippunut kaikilta nollaan. Toiminnan aloitus kriisin jälkeen tarvitsee laajasti kaupungin tukea.