Orimattilan Judoseuran vuosikokous pidettiin koronarajoituksin

2.2.2021

Orimattilan Judoseura piti sääntömääräisen vuosikokouksen 1.2.2021 tiukoin koronarajoituksin omalla judosalilla. Kokouspaikalla oli vain hallituksenjäsenet ja muut kokousosallistujat liitettiin kokoukseen etäyhteyksin. Kokouspaikalla pidettiin tiukasti kiinni liikkumis- ja turvavälirajoituksista.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, kuten toimintakertomus ja suunnitelma, tulo- ja menoarvio, jota oli laskettu maltilliseksi koronasta johtuvista seikoista. Vuosikokous ei korottanut seuran jäsenmaksua kaudelle 2021-2022.

Kokouksessa valittiin myös uusi hallitus. Puheenjohtajaksi ei ollut ehdolla kuin seuran nykyinen puheenjohtaja Tero Rönkkö, joten valinta oli selvä. Hallituspaikoille oli halukkuutta reilusti enemmän kuin paikkoja oli tarjolla, joten kokouksessa jouduttiin äänestämään uudesta hallituksesta ja sen paikoista. Seuran hallitus pysyy edelleen yhdenvertaisuus huomioiden naisvaltaisena.

 

Orimattilan Judoseuran hallitus 2021

Puheenjohtaja Tero Rönkkö

Jäsen Jenni Hanhela

Jäsen Virpi Oravainen

Jäsen Kati Salokoski

Jäsen Anna-Mari Maunula

Jäsen Jarno Silen

Varajäsen Pia Vahe

Varajäsen Marina Rönkkö

 

Vuosikokouksen jälkeen seuran uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen, jossa varapuheenjohtajaksi valittiin Jenni Hanhela, sihteeriksi Virpi Oravainen.

Rahastonhoitajaksi valittiin hallituksen ulkopuolelta Marina Rönkkö ja toiminnantarkastajaksi Mia Heinonen, sekä varalle Mikko Salokallio.

Hallitus päätti kutsua hallituksen kokouksiin urheilijajäsenen, jonka täysi-ikäiset urheilijat saavat itse keskuudestaan valita.