Ronja Miekkalehto Orimattilan Judoseuraan

4.11.2020

Aikaisemmin Helsingin Meido-Kania edustava Ronja Miekkalehto on siirtynyt urheilemaan Orimattilan Judoseuran riveihin. Miekkalehto ottelee alle 21-vuotiaissa -63 kg sarjassa ja edustaa Suomea myös saman ikäluokan maajoukkueessa.

Miekkalehdon perhe, Meido-Kan ja Orimattilan Judoseura kävivät keskustelua, siitä mikä olisi parasta urheilijalle tulevaisuudessa ja koska Miekkalehdon valmennus oli jo epävirallisesti Orimattilan Judoseuran päävalmentajan Alain Calderinin hanskassa, sekä Ronja oli harjoitellut jo koko vuoden monta kertaa viikossa Orimattilassa, tulivat kaikki siihen tulokseen, että Meido-Kanin ja Orimattilan yhteistyö saa tässä hyvää jatkoa ja Ronja siirtyy Orimattilan väreihin.

Ronja Miekkalehto on yksi Suomen lupaavimmasta judokoista alle 21-vuotiaiden -63 kg sarjassa. Ronja on voittanut alle 21-vuotiaisssa mm. Pohjoismaiden mestaruus hopeaa ja pronssia, sekä Suomenmestaruuden ja useita SM-mitaleita. Alle 18-vuotiaissa Suomenmestaruuden ja useita SM-mitaleita. Viimeisempänä Ronja nappasi aikuisten SM-kilpailuista pronssia.