Samurai Cupista huikea näyttö seuralta

31.8.2021

Orimattilan Judoseura sai järjestääkseen Samurai Cup III:n vain vajaa kaksi viikkoa ennen kilpailua. Suunnittelu ja järjestelyt päästiin aloittamaan kilpailuviikon maanantaina eli vajaa viikko ennen h-hetkeä. No, ei se ollut ongelma eikä mikään näin rutinoituneelle ja kokeneelle porukalle, joten hanskat heilumaan ja syntyi jälleen huikeä spektaakeli ja erittäin onnistunut tapahtuma.

Kilpailuun osallistui 128 urheilijaa ja seuroja oli mukana 34.

Kilparyhmälle 7 mitalia

Orimattilan Judoseuran kilparyhmän 10 judokaa ylsivät hyvään tulokseen kauden avauksessa Orimattilan Samurai Cupissa. Samurai Cup oli nostettu vuosi sitten SM-tason kilpailusarjaksi ja paikalla olivat sen mukaan Suomen judohuiput.

Orimattilalais urheilijat napsivat mitaleita 7:stä eri sarjasta.

Tällä kertaa kultaa toi alle 18-vuotiaiden -55 kg sarjassa otellut Daniel Orphanou. Hopealle itsensä ottelivat alle 18-vuotiaiden sarjoissa otelleet Isla Erkkilä - 63 kg, Laura Hanhela +63 kg, Matias Mikkonen miesten -90 kg sarjassa ja Vilja Malminen naisten -52 kg sarjassa.

Pronssisen mitalin voittivat Jimi Lepistä alle 15-vuotiaiden -50 kg sarjassa ja Laura Hakso alle 18-vuotiaat -57 kg.

Hanne Lepistö otteli itsensä alle 18-vuotiaiden sarjassa -52 kg neljänneksi, kuten myös Enna Nieminen +63 kg sarjassa. Sijoille 6-8 ottelivat orimattilalais judokoista Emilia Heinonen naiset -63 kg ja Topi Silen alle 15-vuotiaat -42 kg.

Seuraavana orimattilalais judokat ottelevat lokakuun alussa nuorten SM-kilpailuissa Porvoossa ja viikkoa myöhemmin aikuisten SM-kilpailuissa Nummelassa.