Seura nimitti uusia kunniajäseniä

26.4.2024

Orimattilan Judoseura sai maaliskuussa seuran kunniagalleriaan uusia kunniajäseniä, kun seura kutsui seuran pitkäaikaisjäseniä ja toimihenkilöitä seuran kunniajäseniksi. Viimeksi uusia kunniajäseniä seuraan on saatu vuonna 2019 ja silloin Hannu Varpio ja Tero Partanen kutsuttiin kunniajäseniksi. Kakkukahvit päästiin juomaan 25.4.2024 eli samaa aikaa seuran urheilijoiden palkitsemistilaisuudessa.

KUVASSA: Tomi Oravainen, Tero Rönkkö, Marina Rönkkö ja Virpi Oravainen

KUNNIAPUHEENJOHTAJA

Tero Rönkkö on seuran toinen kunniapuheenjohtaja edesmenneen Tapio Perälän jälkeen. Tero Rönkkö on toiminut seurassa 20 vuotta josta 15 vuotta puheenjohtajana. Tero Rönkön johdolla seura on noussut pienestä kylä seurasta kansaivälisesti tunnetuksi ja arvostetuksi suurten tapahtumien järjestäjäksi ja menestyneeksi juniori- ja kilpaseuraksi. 

KUNNIAJÄSENET

Marina Rönkkö on toiminut seurassa 20 vuotta, joista yli 15 vuotta muksujudo ja judojumppa ohjaajana, sekä viimeiset 10 vuotta mukana hallituksen toiminnassa. Marina Rönkkö on luonut myös kaikki ulkomaalasten valmentajien ja huippujudokoiden läheiset suhteet Orimattilaan, omilla hyvillä ystävyyssuhteilla. 

Virpi Oravainen on toiminut seurassa yli 18 vuotta ja vastannut koko tämän ajan seuran salin ja tapahtumien ruoka- ja puhtaushuollosta, sekä toiminut seuran sihteerinä yli 10 vuotta ja ohjannut muksujudoa. Virpi Oravainen on vastannut seuran ruuhkavuosina jopa yli 10.000 aterian tekemisestä viikon aikana, mikä aivan uskomaton määrä lastettuna miten päin tahansa.

Tomi Oravainen on toiminut seuran toimihenkilönä yli 18 vuotta ja on ollut koko tämän ajan seuran aktiivitoimihenkilö vastaten ruoka- ja puhtaushuollosta, niin salilla kuin seuran tapahtumissa. Viimeisen 10 vuoden aikana Tomi Oravainen on toiminut myös seuran hallituksen ohjaavanahenkilönä mukana hallituksen työskentelyssä ja päätöksen teossa.

Orimattilan Judoseura onnittelee kunniajäseniä.