Tero Partaselle opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä ansiomitali

8.3.2023

Opetus- ja kulttuuriministeriö myöntää vuosittain liikunnan ja urheilun ansiomerkkejä suomalaisen liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille.

Tero Partanen on yksi seuran pitkäaikaisemmista jäsenistä

Orimattilan Judoseuran kunniajäsenelle ja Suomen Judoliiton IT-palveluita usean vuoden hoitaneelle Tero Partaselle myönnettiin Opetus- ja kulttuuriministeriön ansiomitali.

Partanen on toiminut Orimattilan Judoseuran toimihenkilönä jo -90-luvulta asti ja 2000-luvun alussa toiminut myös seuran hallituksessa. Partanen kuuluu myös Euroopan Judo Unionin Computer Teamiin ja hoitaa kilpailuissa EJU:n IT-palveluita eripuolella Eurooppaa.

Kilpailuiden ja tapahtumien järjestelyissä Partanen on ollut mukana jo ensimmäisestä kilpailusta lähtien 2007, sekä kaikissa muissa seuran järjestämissä tapahtumissa vuosien mittaan. 

Myös vuosittaisen Baltic Sea Championshipsin lisäksi on 2013 Nuorten Suomen mestaruuskilpailut, 2014 Pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja 2020 Aikuisten Suomen mestaruuskilpailut ja tämän vuoden Suomen mestaruuskilpailuiden IT-palvelut ovat Partasen käsialaa. 

Orimattilan Judoseura onnittelee Partsia!

Lista kaikista myönnetyistä ansimerkeistä >>>